Skrevet af den

Årets juleblogpost 2015

Jul 2015

Så sidder vi her igen. 3 minutter i juleferie og et øjeblik til at fordøje et i den grad afgørende arbejdsår, hvor vi med et bundsolidt team har fået skabt Makeable version 2.0.

»Knips« Det var så dét år.

2016 banker på døren, men vi åbner selvfølgelig ikke, før vi har overstået vores traditionsrige status for året der er gået. Here we go:

 • I februar startede Kasper som grafisk designer. Lige siden har han designet websites, apps, nyhedsbreve og brugerflader til alle tænkelige (og utænkelige) systemer.
 • Om 5 måneder har Makeable 5 års jubilæum. Vi er i den grad ude af beta. Så er det godt, at vi i år er blevet medejere af start-up’et Useeum. Læs vores case om Useeum her eller tjek Useeum.com.
 • I fælles front har Lars og Filip for alvor fået etableret vores løbeklub med to ugentlige løbeture. I august stillede Makeable endda et hold til DHL 2015 og gennemførte i fin stil. Lars har snart tabt sig 15 kg. Det har Filip heldigvis ikke.
 • I sommer lancerede vi et komplet nyt makeable.dk og en strategi til at skabe salg gennem websitet. Ligesom den rette strategi virker for vores kunder, så virker det også for os at tage vores egen trylledrik.
 • I august startede Rasmus som backend-udvikler. Lige siden har han udviklet større, specialudviklede backendsystemer. Rasmus er (bl.a.) tidligere sømand, og er i den grad leveringsdygtig i gode historier. Kom forbi og mød ham.
 • Også i 2015 har vi fået en stor favnfuld nye kunder. Vi er virkelig glade, stolte og taknemmelige over vores mange nye bekendtskaber.
 • Vi har bl.a. løst opgaver for Aduro, Christiansborg Slot, Investering & Tryghed, GynZone, iRepair, Edulab, Folkeuniversitetet og Capital of Children og mange flere – og selvfølgelig også et hav af opgaver for vores tilbagevendende kunder. Herudover arbejder vi stadig på en lang række super spændende projekter, som vi desværre først kan afsløre mere om i det nye år.
 • Vi har været ivrige biografgængere. I år fik vi sammen set Guardians of the Galaxy, Jurrasic World, American Sniper, The Martian og Avengers: Age of Ultron. Vi er på ingen måde enige om, hvilken film der var bedst.
 • Der er ingen tvivl om, at vi stadig elsker at være nørder. I år har vi også arbejdet med Beacons, Raspberry Pi, specialudviklede touchenheder, RFID, 3D-printere og droner.
 • Jonas blev i oktober far til lille Ronja, og er nu far til to døtre.
 • Også i år nåede vi toplisterne i Apples App Store. Det skete gennem app’en Helenes Sunde Køkken til iPhone og Android, som gik fra lancering til nummer 1 i App Store på 4 timer. På Android nåede app’en en flot 2. plads. Herudover fik vores øvrige kunders apps et rigtig godt år målt på indtjening og downloads. Dette takket være en god promovering og løbende dialog og indsats mellem os og vores glade app kunder.
 • I år holder Makeable julefrokosten i udlandet. Medarbejderne ved endnu ikke, hvor vi skal hen, men vi kan afsløre, at det involverer fly fra Hamburg, Sydeuropa og hotel.
 • Med på turen skal vores to nyeste medarbejdere, Nicolai og Nikolaj, som begge starter i januar. Her må vi få styr på at håndtere 2 x Nikola(i/j).

Det var vidst det. Siden 2011 har vi årligt udgivet årets juleblogpost, som en slags dagbog og et tilbagekig på de strabadser, vi har været igennem. Næste kapitel er klar om ret præcist 1 år.

Vi håber oprigtigt, at vi ses i 2016. Vi har altid tid til at mødes og høre mere om dig, dine idéer eller dine drømme.

Fra hele holdet bag Makeable
Hav en helt igennem fantastisk jul og et godt nytår. Tak for i år!

Glædelig jul