Rådgivning

Intet projekt uden rådgivning. I hyrer en top-professionel virksomhed, så selvfølgelig skal vi rådgive før, under og efter.

Som rygrad i alle vores projekter indgår analyse og rådgivning med udgangspunkt i projektet, teknologien og branchen.

Det handler om, at sætte sig ordentligt ind i kundens forretning og branche, se og regne på tallene og veje de kortsigtede gevinster op imod en mere langsigtet investering.

Kort sagt, så hjælper vi jer med at få mest muligt for pengene og udnytte mulighederne fuldt ud. At træffe de rigtige valg.

Vi bliver i stigende grad hyret ind som eksterne rådgivere, og vi kan også hjælpe jer.

Få professionel rådgivning hos Makeable

Ekstern projektleder eller rådgiver

Står jeres virksomhed over for et web- eller app-projekt, men mangler en projektleder med bred teknisk forståelse, så træder vi gerne til.

Vi indgår gerne i teamet med jeres almindelige leverandør, og kan bidrage med skitser, rådgivning og projektledelse. Og så kan vi være med til at holde snor i budgettet.

I øjeblikket hjælper vi bl.a. Advodan, TrygFondens Børneforskningscenter, Kamstrup, LEGO Foundation, StateOfGreen, Musikundervisning, Aarhus Kommune, Investering og Tryghed, FÆNGSLET, Abus, Advokatgruppen, Jyllands-Posten mfl.

En af fordelene ved at have os tilknyttet som ekstern projektleder er, at vi kan løfte der, hvor det kræves. Er der behov for, at der bliver arbejdet på skitser, SEO, designet, sparring med udviklerteam eller ledelse, så træder vi til.

Det er en af årsagerne til, at vores samarbejde, hvor vi indgår som eksterne projektledere, holder i mange år.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig

Koncept- og forretningsudvikling

Nogle gange er der kun behov for, at vi involverer os i projektets første faser.

Det kan være til at få et overblik over, hvad behovene er, og hvordan teknologien kan indfri dette. Skal I i gang med et større projekt, har vi gode erfaringer med at komme med nogle eksterne betragtninger og anbefalinger.

IT-rådgivning

Ofte giver det virkelig meget værdi, at afholde en workshop med en række nøglepersoner fra virksomheden, hvor vi møder velforberedte op og får stillet de spørgsmål, der mangler svar på. Som regel arbejder vi også på selve svarene på workshoppen.

Konkret har vi stået for konceptudvikling i samarbejde med forsikringsselskabet Willis, hvor vi sammen med et internt team stod for 2 workshops inklusive skitser, som Willis efterfølgende kunne tage videre selv. Lignende processer har vi været involveret i for Kamstrup og Aarhus Kommune.