Industri 4.0

Digitaliser og automatiser processer eller produktion med en app fra Makeable – industri 4.0 i praksis!


Er I konkurrencedygtige nok?

Mange virksomheder er allerede godt i gang med industri 4.0 hvor forretningskritiske funktioner eller processer automatiseres og effektiviseres

Kast et kig på vores cases – eller ring på 70 70 17 47 for en ærlig snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed et trin op ad stigen.

Industri 4.0 og apps

Kort fortalt betyder det, at virksomhederne nu har nærmest uanede muligheder for at automatisere, digitalisere og effektivisere medarbejdere, processer og produktion til nye højder.

Et af de mest signifikante kendetegn ved industri 4.0 er, at information nu er den absolut vigtigste faktor i en støt stigende global økonomi.

5 råd: Succes med industri 4.0
Industri 4.0 og augmented reality

Produktionsvirksomheder optimerer gennem IoT, ML, AI, AR og VR

Vi ser det bl.a. ved, at teknologier, der for få år siden, enten ikke eksisterede, eller var underudviklede, nu kan spille en stor og forretningskritisk rolle for virksomheder rundt om i verden. Vi taler bl.a. om teknologier såsom Internet of things (IoT), Machine Learning (ML), kunstig intelligens (AI), Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) og selvfølgelig de markant forbedrede muligheder, der konstant udvikles inden for cloud-tjenester.

Industri 4.0 og apps

Hos Makeable oplever vi også en stigende interesse og efterspørgsel efter app løsninger, der kan automatisere forretningskritiske funktioner hos især danske produktionsvirksomheder.

Eksempler på virksomheder vi har hjulpet med industri 4.0 løsninger: Dol-Sensors, Kamstrup, Chromaviso, FTZ, Aarhus kommune, MetriCorr, Dezide og mange flere.

Behov for uvildig råd og vejledning?

Står du/I med et behov eller en idé, og mangler uvildig råd og vejledning i forhold til udviklingen af en app, der kan effektivisere eller automatisere funktioner, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det er 100% uforpligtende indtil andet er aftalt, og vi vil fra første dialog gå aktivt ind og rådgive med vores erfaring på området i forhold til jeres virksomhed.

Vi kan eksempelvis også rådgive om valg af app, om det er en native, hybrid eller web app samt hvordan denne kan integreres i eksisterende IT infrastruktur eller som en del af en eksisterende Cloud-, IoT- eller hardwareløsning.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os