Undervisning og LMS

Digitale platforme og apps er yderst velegnede til undervisningsbrug.
Tag læringen med i lommen!


Virtuel og interaktiv undervisning er kommet for at blive

Dygtiggørelse er ikke længere noget, man udelukkende klarer gennem fysisk undervisning og stipendier eller bøger.

Det handler om at dygtiggøre sig på farten, at genopfriske viden på få minutter og gennemføre kurser online og interaktivt. Til det formål er apps ikke til at undgå – det er en af de mest effektive måder at stille viden og undervisning til rådighed.

Apps til undervisning fungerer på tværs af demografi og alder

Gennem vores apps og digitale platorme, har vi været med til at præge indlæringen hos både børn og voksne inden for flere forskellige fagområder – helt fra børnehavebarnet til overlægen.

Innovationen kender efterhånden ingen grænser, når det gælder indlæring og inspiration, og med den rette udvikling, bibringer de digitale platforme næsten uanede muligheder.

Useeum gør undervisning og formidling sjovt

Useeum er et godt eksempel på innovation inden for læring og formidling. Med deres omfangsrige app-platform har de innoveret måden hvorpå familier – og i særdeleshed børnene – går på museum. Her har man benyttet sig af de nyeste app teknologier til at give børn og voksne en mere lærerig, inspirerende og legene oplevelse, alt imens de er på museum.

Case om Useeum
MuseumsMysteriet - Useeum

Gynzone er verdensførende – det er deres læringsplatform også

I snart 10 år har vi haft et tæt samarbejde med Gynzone. Vi har udviklet en hel stribe undervisningsapps til Gynzone og i 2020 lancerede vi et komplet e-læringsunivers.

Platformen, som både inkluderer native apps og en webplatform, henvender sig bl.a. til læger, jordemødre, fødselssygeplejersker fra hele verden. Målgruppen har et fælles formål, nemlig at forbedre deres kompetencer inden for efterfødselsbehandlinger af kvinder – og nu kan det opnås på farten

Case om Gynzone

Komplet nyt system til OCN Danmark

“OCN Danmark besluttede at få udviklet en ny database, da den gamle voldte problemer. Vi undersøgte markedet grundigt og valgte Makeable, som matchede vores behov optimalt. Processen har været 100 % styret af en tidsplan udarbejdet i fællesskab, som er blevet overholdt. Vi har haft tilknyttet en fast udvikler, som har været i stand til at sætte sig ind i vores komplicerede behov.

Resultatet er nu præsenteret for vores samarbejdspartnere i OCN Danmark – det udløste klapsalver.”

– Hanne Skov, Leder af OCN Danmark

OCN

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os