Sundhedsapps og apps til medicoindustrien

Vi er dybt involveret i digitaliseringen inden for velfærdsteknologi, medico og life science og har udviklet mange apps til denne branche.


Et skræddersyet værktøj til dagligdagen

Sundhedsapps og apps til medicoindustrien er særligt interessant for os som app udviklere, da vores smartphones udgør et effektivt værktøj, som slutbrugeren eller patienten i forvejen har på sig. Gennem apps kan vi dermed stille et yderst målrettet værktøj til rådighed, som kan hjælpe brugeren i deres hverdag eller i deres behandling – eller som undervisning / oplæring af professionelle.

Vi har bl.a. leveret apps til både offentlige og private aktører, som relaterer sig til demens og diabetes samt til læger, gynækologer og ørelæger.

Makeable er medlem af Danish Life Science Cluster

Digital sundhed er meningsfuld innovation

Den aktuelle digitalisering inden for medico og life science er muligvis et af de mest spændende og meningsfulde udviklingsområder, der findes. Gennem innovative løsninger er branchen hver eneste dag, med til at forlænge og forbedre sygdomsramte menneskers liv – eller til at sikre kontinuerlig oplæring af fagpersonale.

I Makeable er det derfor et område, der betyder særligt meget for os, hvorfor vi meget gerne fortsat vil bidrage til innovative digitale projekter indenfor Medico og life science.

Apps og IoT til medico

Rigtigt mange digitale medico-projekter involverer processer, hvor man arbejder med data f.eks. tilvejebragt gennem sensorer eller andre IoT-enheder, som benyttes.

Dette data kan med fordel visualiseres i en app, hvor man samtidig kan håndtere enkelte processer eller træffe beslutninger hurtigere og på et bedre grundlag. Vi har i Makeable leveret et hav af løsninger hardware- og IoT-integrationer.

Hardware og apps

Kontakt os

Arbejder I derfor inden for digital sundhed, medico eller life science, og gerne vil optimere processer, bygge nye produkter eller forbedre nuværende vha. af digital innovation, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe, og tilbyder naturligvis 100 % uvildig og uforpligtende rådgivning.

Interesseret?
Bliv ringet op af Niels

(COO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os