Apps til offentlige institutioner

De offentlige institutioner i Danmark rykker i den grad teknologisk. Vi har samarbejdet med mange offentlige institutioner regioner om apps.


Offentlig innovation gennem teknologi

Man skal ikke tage fejl. Det offentlige Danmark er afsender på nogle af de mest innovative teknologiske løsninger. Både regioner, kommuner og andre offentlige institutioner tænker i høj grad digitalt, både når det angår borgerne samt de offentligt ansatte og fagpersoner.

Det ved vi, for vi har været involveret i rigtige mange udviklingsprojekter sammen med det offentlige, hvor vi har lanceret apps og løsninger, med ekstremt gode formål. Vi har bl.a. samarbejdet med både Region Hovedstaden, Region Syddanmark, Syddansk Sundhedsinnovation, Steno Diabetes Center Odense, Aarhus Kommune, Det Jyske Musikkonservatorium, State of Green og Skive Kommune.

Udvalgte eksempler hvor Makeable har været leverandør til offentlige institutioner

AarhusGuiden

Til Aarhus Kommune har vi udviklet appen “AarhusGuiden”, som er blandt de mest populære apps i Østjylland.

En del af det bagvedliggende setup inkluderer automatiseret datasynkronisering med Aarhus Events – en del af åbne data fra Aarhus: ODAA (Open Data Aarhus)

Viden om Demens + husketest

Til Region Hovedstaden har vi udviklet appen “Viden om Demens” – en app for alle, der arbejder med omsorg, støtte og pleje af mennesker med demens.

Vi har også hjulpet regionen med udviklingen af en husketest-app, som kan give brugeren et fingerpeg om, hvordan hukommelsen har det

State of Green

State of Green er et offentligt-privat partnerskab grundlagt af den danske regering og de private erhvervs- og brancheorganisationer DI, Landbrug & Fødevarer, Dansk Energi, Wind Denmark, Erhvervsministeriet, Udenrigsministeriet, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet. H.K.H. Kronprins Frederik er protektor for State of Green.

Makeable har indgået som digital leverandør til State of Green siden 2016.

Langvarige og gode samarbejde

Hos Makeable har vi altså bred erfaring med det offentlige, og vi forstår de arbejdsgange, der kan være nødvendige i denne sektor. Nogle af vores bedste og mest langvarige samarbejde har netop været med offentlige institutioner.

Sidder I som en offentlig institution, der gerne vil implementere nye digitale platforme, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt Makeable
Aarhus Kommune

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os