Apps til industrien

Industrien er i den grad begyndt at tænke digitalt. Med de rette digitale værktøjer, kan der skabes bedre produktion – og bedre resultater.


Industrien tænker digitalt

Har man sin daglige gang i industrien, vil man sandsynligvis være stødt på begreber som industri 4.0 og smart factory.

Særligt apps er begyndt at spille større og større rolle i industrien. Et eksempel herpå er “Predictive Maintenance”. Her benytter man sensorer til at registrere og sende data, så man på dette datagrundlag kan få et opdateret billede af maskinernes tilstand, samt hvornår de trænger til service eller nye reservedele. Dette kan både sparre produktionsanlæg for “downtime”, og reducere udskiftningen af reservedele.

Vi har arbejdet med et hav af virksomheder inden for industrien og udgivet et white paper om Industri 4.0 og apps. Udfyld formularen nedenfor, og få det tilsendt.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os

Quality management

Et andet område, hvor vi ser at apps spiller en større og større rolle, er indenfor quality management.

Mange industrielle virksomheder benytter apps kombineret med eksempelvis QR-koder eller NFC, til at registrere og håndtere service og reparationer på deres maskinel. En sådan app kunne samtidig indeholde oplysninger og links til reservedele omkring den givne maskine. Dette giver serviceteknikerne mulighed for at spare mange ressourcer på at servicere virksomhedens produktionsanlæg.

Industri 4.0 og apps

Digitale industrielle optimeringer fås i alle former og størrelser. Det er derfor vigtigt, at man laver sit forarbejde grundigt, inden man går i gang med sine industri 4.0 projekter. Vi har lavet en række råd, der med fordel kan overvejes, inden man går i gang med sådanne processer. Dette kan i læse mere om her.

Går I med tanker om at udvikle nye digitale industri 4.0-projekter, så tøv ikke med at kontakte os.

Læs mere om Industri 4.0

Modtag whitepaper: Fremtidens produktion styres fra mobilen

Vi har udgivet 23 inspirerende sider, som stiller skarpt på, hvordan fremtidens produktions styres fra mobilen. Det eksemplificerer, hvordan man som produktionsvirksomhed gennem app-løsninger kan minimere potentielle tab i produktionen.

Skriv til os, så sender vi dig en kopi af vores whitepaper.

Kontakt os
Industri 4.0 og apps

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn LinkedIn
Kontakt os