App udvikling i Kolding

Makeable har eksisteret siden 2011. I 2012 lancerede vi vores første app.
Siden da har mere end 100 forskellige apps set dagens lys.


Har I brug for en app udvikler i Kolding?

Vi har specialiseret os inden for app udvikling til iOS og Android og kan også hjælpe jer med jeres projekt fra start til slut.

Læs mere her og ring til os, hvis der er spørgsmål. Vil I mødes med os, er I velkomne her hos os i Aarhus, men vi tager også gerne turen til Kolding. Eller vi kan lægge ud med et online møde.

Bliv ringet op

Vi udvikler apps til iOS og Android

Med vores store erfaring inden for app udvikling kan I trygt komme til os, hvis I står med en idé til at udvikle en app i Kolding.

Vi er eksperter i at udvikle apps til både iOS og Android, så slutproduktet kan afvikles på både iOS- og og Android-enheder. Resultatet bliver en app i topklasse, da vi altid arbejder benhårdt og professionelt med projekterne.

Vi kan være med hele vejen fra idé, til udvikling og i sidste ende lancering af appen. Vi skaber en god proces for appudvikling, hvor vi sammen finder ud af, hvad den bedste løsning for netop jer er.

På vores case-side kan I se nogle af de projekter, vi har været med til. Hvis I kontakter os, kan vi fortælle om endnu flere, som ikke er at finde på hjemmesiden.

Rådgivning som det bærende element i app udvikling

Som rygraden i app udvikling finder I analyse og rådgivning (baseret på praktisk erfaring).

Med udgangspunkt i projektet, teknologien samt jeres behov og ønsker kan vi rådgive jer og komme med vores anbefalinger til, hvordan vi sammen skaber den bedste løsning for jer.

Vi laver benarbejdet og sætter os ordentlig ind i jeres forretningsområdet i Kolding. Ved at se og regne på tallene præsenterer vi den løsning, der passer bedst til jer og jeres visioner.

Bliver vi spurgt, siger vi altid vores mening, for det gælder om at få skabt en gennemsigtig proces. Vores anbefalinger baseres på gode og saglige argumenter, som stammer fra vores erfaring med app udvikling. Samtidig gør vi meget ud af at lytte til jer, da det er jeres forretning og dermed jer, der er eksperterne inden for jeres forretningsområde i Kolding.

Ring til os, hvis I kunne tænke jer at komme forbi vores kontor i Aarhus. Vi tager også gerne turen sydover til Kolding.

Venlige og knivskarpe specialister med masser af erfaring

Kommer I på besøg hos os i Aarhus, vil I mærke, at vores kontor emmer af god stemning og dygtige og engagerede specialister.

Vi elsker vores arbejde og går altid efter at være de dygtigste. Vi bor lige ved E45, så det er nemt at finde ud til os.

Ring til os, hvis I vil høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvis I har spørgsmål.

Vi har altid tid til en (online) kop kaffe og en spændende dialog om jeres kommende app-projekt.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn
Kontakt os