App udvikling i København

Vi er ikke bange for at kalde os eksperter i app udvikling.
Og vi kan varetage jeres projekt fra idé til lancering.


Vi har bl.a. hjulpet Region Hovedstaden

Vi har mange gode kunder i København, bl.a. State of Green, Region Hovedstaden, MetriCorr og Fonden Mental Sundhed. Men faktisk er location efter vores mening ikke længere så afgørende.

I et veldrevet udviklingsprojekt er det god projektledelse og tæt kontakt, der er afgørende – og det kan fint opnås gennem online værktøjer som Teams, Zoom, Meet, Slack mv.

Kontakt Makeable
Region Hovedstaden

iOS- og Android-udvikling: Specialister med kendskab til København

Som nævnt har vi bred erfaring med app udvikling i København og har adskillige apps med i rygsækken, også til kunder i Kbh – herunder Region Hovedstaden.

Vi er eksperter i at udvikle apps til både iOS og Android. Vi kan altså både udvikle apps til iPhones og iPads samt Androidtelefoner og -tablets.

Vi arbejder professionelt og går i dybden med projekterne, så I står tilbage med et produkt i verdensklasse.

Vores store force er, at vi kan være med på hele rejsen mod lanceringen af en app. Vi starter en god proces op, hvor vi sammen finder ud af, hvad der er den bedste løsning for jer.

Her kan I se nogle af de projekter, vi har været med til, og hvis I kontakter os, kan vi fortælle om endnu flere.

Se flere cases

Rådgivning og brugervenlighed som rygrad i appudvikling

Som rygrad i appudvikling indgår analyse og rådgivning med udgangspunkt i projektet, teknologien samt jeres behov og ønsker.

Det handler om at sætte sig ordentligt ind i jeres forretning i København, at se og regne på tallene og derefter præsentere den løsning, der passer bedst til jer og jeres visioner.

Bliver vi spurgt, siger vi altid vores mening. Vores holdninger er baseret på gode og saglige argumenter, som stammer fra vores erfaring med projekter inden for app udvikling. Samtidig lytter vi til jer, da det er jer, der er eksperterne i det, som I laver.

 

App udvikling af højeste klasse – også i København

Vi holder til i Aarhus, men har været app udvikler for flere forskellige Københavnske virksomheder. Vi kan også hjælpe jeres virksomhed, hvis I står med et ønske om at udvikle en app.

Vores kontor emmer af god stemning og dygtige og engagerede medarbejdere. Vi elsker vores arbejde og går altid efter at være de bedste. Vores faglige stolthed er høj og det kan mærkes i vores løsninger.

I vil også mærke vores høje ambitionsniveau blandet med den jyske lune, når I kommer på besøg i Aarhus. Vi bor lige ved E45, så det er nemt at finde ud til os. Vi kommer selvfølgelig også til Kbh, hvor vi typisk er ovre 1-2 gange om måneden.

Giv os et ring, hvis I kunne tænke jer at høre mere om os.

Interesseret?
Bliv ringet op af Mads

(CEO, partner)


Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt. + følg os på LinkedIn
Kontakt os